Uw nanny aan huis

Werkwijze

Voorafgaand

Omdat ik het heel belangrijk vind dat u met een gerust hart van huis kunt gaan zal ik eerst bij u langs komen voor een kennismakingsgesprek nadat u daarom heeft gevraagd via email of telefoon. In dit gesprek kunnen u en uw huisdier kennis met mij maken en andersom. Neem minimaal 7 dagen voor aanvang van uw vertrek contact op zodat een intake kan worden ingepland. Wanneer u vervolgens besluit om gebruik te willen maken van de service van Cat Nanny ontvangt u een uitgebreid intake formulier. Deze vult u in en we nemen het formulier samen door. Ook wordt er een oppas overeenkomst getekend. Samen maken wij een rondje door uw woning zodat ik weet wat de favoriete plekjes van uw kat zijn en waar u alle benodigde middelen voor de verzorging bewaart.
Vlak voor vertrek stuurt u mij een bericht via e-mail, sms, telefoon of WhatsApp dat u op vakantie gaat. U krijgt van mij een bevestiging dat de oppasperiode van start gaat.

Tijdens uw afwezigheid

Tijdens mijn bezoek zal ik eerst uw kat aandacht geven. De post wordt gesorteerd en uit het zicht gelegd. Vervolgens krijgt uw kat eten en vers drinkwater. Zo nodig ook medicatie. Terwijl uw kat aan het eten is zal ik uw woning inspecteren op ‘ongelukjes’ en deze opruimen. De kattenbak wordt verschoond en zo nodig wordt er rondom de bak geveegd of gezogen. Indien er extra diensten geboekt zijn worden deze vervolgens uitgevoerd. Daarna is het speeltijd en/of knuffeltijd, net waar uw kat behoefte aan heeft. Tijdens uw afwezigheid zal ik een dagboekje bijhouden over het wel en wee van uw huisdier. Een gemiddeld bezoek zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen afhankelijk van het aantal huisdieren, hun behoeften en extra werkzaamheden.

Bij terugkomst

Zodra u weer thuis bent laat u mij dat weten via email, sms, telefoon of WhatsApp. Wanneer ik niets hoor ga ik er vanuit dat u niet op de afgesproken dag thuis kunt zijn. De oppas wordt voortgezet totdat u laat weten dat u weer thuis bent. Op deze manier bent u er zeker van dat uw huisdier tot aan uw terugkomst de beste verzorging krijgt.

Neem voor een uitgebreid overzicht van de werkwijze contact op met Cat Nanny.

Mantelzorg

Cat Nanny biedt ook de mantelzorg functie, de basisverzorging aan uw kat (geven van eten/ drinken en schoonhouden kattenbak). Als u om welke reden dan ook tijdelijk niet of maar gedeeltelijk voor uw huisdier kan zorgen dan kan Cat Nanny bijspringen daar waar nodig.
Tarieven hiervoor zijn in overleg en afhankelijk van de aard van de werkzaamheden.